Імідж-читання “Книги читай – успіху досягай” /в рамках тижня дитячого та юнацького читання (23.03 – 30.03)/

Бібліотека – це місце, в якому люблять читати, шанують книгу, слідкують за новинками – про це  в черговий раз підтверджують наші користувачі. Читання дарує нам чимало нових емоцій, змушує мислити, вчить мати власну точку зору.

Молоді читачі, що відвідали абонемент ЦБ (вул. Короля Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради і взяли участь в імідж-читанні “Книги читай – успіху досягай” /в рамках тижня дитячого та юнацького читання (23.03 – 30.03)/ були заінтриговані цікавим завданням, отриманим від бібліотекарки, яка запропонувала їм  знайти в фонді бібліотеки  книги, що відповідають їхнім професійним чи любительським уподобанням та зробити фото з вибраною чи улюбленою книгою. Кожний знайшов ту книгу, за якою саме завітав цьогодня до книгозбірні. 

Панувала атмосфера щирого та  дружнього спілкування. Захід, безперечно сприяв зростанню престижу  книгозбірні, завоюванню доброзичливого відношенню до неї з боку молоді, яка зацікавлена в комфортному інформаційному та інтелектуальному середовищі, яким і має стати для юнацтва сучасна бібліотека.

Відповідальна за підготовку і проведення – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top