Зустріч клубу “Радість спілкування”: “Творчість людяна і прекрасна”

26 березня 2023 року в бібліотеці-філії №7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась зустріч клубу “Радість спілкування”: “Творчість людяна і прекрасна”.

На зустріч були запрошені користувачі бібліотеки, які мають незвичайні таланти та здібності Іван Кухар – альпініст, рятувальник, бард, знавець історії нашого краю, Драголовська Людмила з Маріуполя – музикант, художник,  Ральченко Ярина із Запоріжжя – психоаналітик, також вона чудово володіє різними видами ужиткового мистецтва, Ольга Людера психолог. Зустріч проходила в теплій, душевній атмосфері. Присутні були заворожені грою на гітарі і співом п.Івана, який поєднував свої цікаві розповіді про історію нашого краю з народними піснями. Людмила розповіла про своє захоплення парусним спортом і музикою. Ярина подарувала гостям амулети – талісмани, щоб кожен  запрограмував їх на успіх.

Для гостей нашого міста, тимчасово переселених осіб такі заходи є дуже актуальними і цінними. Вони допомагають їм адаптуватись до життя в нових умовах, відчути нашу підтримку та увагу.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top