Інформ-шоу “Чудовий світ театру”

Шекспір сказав: “Світ – театр і ми всі в ньому актори”, а Сковорода ще доповнив: “І кожен грає ту роль, на яку його поставили»

Театр – це фабрика емоцій. З цієї фразою важко непогодитися, адже кожен, хто хоча б раз був на виставі, байдужим до цього виду мистецтва не залишиться.

Міжнародний день театру відзначається щорічно 27 березня з 1962 року. Він був заснований у Відні.Перші театри з’явились в Греції, згодом в Китаї, Індії, а в X столітті з’являються зачатки Європейського театру. Слово “театр” походить від грецького «theatron», і означає місце для видовищ, а також місце, призначене для показу драматичних творів мистецтва перед публікою.

25 березня 2023 року в бібліотеці-філії №15 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели інформ-шоу “Чудовий світ театру”, на якому діти дізналися історію виникнення і становлення театру. Поговорили також про Івано-Франківський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Івана Франка. Потім учасники заходу мали чудову змогу продемонструвати свої акторські здібності і зіграти уривок із свого улюбленого твору.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top