Інформаційна година “Знайомтесь: нова книга!”

Книга – джерело знань для кожної людини. Вона допомагає нам у різних життєвих ситуаціях. Ми не можемо уявити своє життя без книги і читання.  Людина, яка вміє і любить читати – щаслива людина. Навколо неї завжди багато щирих, вірних і мудрих друзів. Друзі ці – книги.

Кожна бібліотека з нетерпінням чекає на зустріч з новою книгою. Адже нові надходження – це знайомство з новим, цікавим, неповторним світом.

27.07.2022 року працівники читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели інформаційну годину “Знайомтесь: нова книга!” в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах.

Бібліотекарі читального залу запрошували користувачів бібліотеки, гостей міста та просто перехожих познайомитися з новими книгами, які отримав читальний зал ЦБ. Ми старалися надати практичну допомогу щодо вибору книг для читання та їх пошуку в бібліотеці; допомагали розкрити зміст значення книги; закликали до бережливого ставлення до книги, рекомендували  способи  правильно читати книги, раціонально користуватися довідковими виданнями і періодикою.

На заході були представлені такі книги:

 Аріелі Д. Добре бути ірраціональним. Як мислити нелогічно та отримувати несподівані переваги / Д. Аріелі; пер. з англ. Д. Завалій. – Л. : Старий Лев, 2021. – 352 с.

Баран Є. М. З «Книги живих»: щоденникові медитації, афоризми / Є. М. Баран; передм. В. Чепурного. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2021. – 160 с.

Бренд Р. Відновлення. Звільнення від наших залежностей/ Р. Бренд; пер. з англ. М. Коваленко. – Дніпро: Моноліт, 2020. – 304 с.

Брембаті Ф. Специфічні розлади дитини та процес навчання / Ф. Брембаті, Р. Доніні. – Х.: Ранок, 2019. – 160 с.

Дементьєва К.Г. Психологія обдарованої людини: метод. реком. / К. Г. Дементьєва. – К.: КНТ, 2021. – 82 с. 

Ганущак В. Д. На кордоні душі і слова: збірник художніх творів / В. Д. Ганущак; пер. з біл., упоряд. та передм. В. І. Корнійчук (Ганущак). – Івано-Франківськ: Місто-НВ, 2021. – 324 с.

Горак Р. Василь Стефаник. Біографія / Р. Горак. – Л.: Апріорі, 2020. – 368 с.

Максименко Д. С. Розвиток розумової діяльності дітей дошкільного віку. Практична психологія / Д. С. Максименко. – К. : Центр учбової літератури, 2020. – 192 с.

Маклін А. Мотивуюча школа / А. Маклін; пер. з англ. Т. В. Тадеєвої. – Т: Навчальна книга-Богдан, 2019. – 480 с.

Накмуро М. Як зробити, щоб дитина вчилася із задоволенням? Японські відповіді на нерозв’язані питання / М. Накамуро. – К.: Сварог, 2021. – 104 с.

Особистість у контексті морального та професійного зростання: монографія / за ред. Р. В. Павелківа, Н. В. Корчакової. – К.: ЦУЛ, 2021. – 192 с.

Павелків В. Р. Психогенеза підліткових субкультур: монографія / В. Р. Павелків. – К.: ЦУЛ, 2021. – 192 с.

Тадеєв П.О. Обдарованість і творчість особистості: американський підхід / П. О. Тадеєв. – Т.: Навчальна книга-Богдан, 2008. – 240 с. та інші.

Відповідальні за проведення заходу: Надія Каретнікова та Майя Шегда.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top