Бібліорозваги “Для тих, хто не любить читати”

Щоб стати розумними та багато знати потрібно читати, адже: “Хто багато читає, той багато знає”. Книги – найкращі друзі дітвори. Про те, як бути з дітьми, які не люблять читати? 

27.07.2022 року працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели бібліорозваги “Для тих, хто не любить читати” в рамках проєкту #Бібліотека_в_дворах. Працівники бібліотеки вийшли на дитячий майданчик з книгами  серії “Для тих, хто не любить читати”. Адже, книги цієї серії надзвичайно цікаві, веселі, захоплюючі та дотепні. На їх сторінках можна зустріти справжніх драконів, міжпланетних гангстерів, тварин, що вміють розмовляти, відважних чарівників та відчайдушних розбійників. Тут відбуваються неймовірні чудеса та карколомні пригоди. Бібліотекарі ознайомили дітей з різножанровою літературою даної серії. Діти мали змогу переглянути книжки, зустрітися з цікавими і веселими персонажами, та відповіли на безліч запитань чомучок.
Після знайомства з книгами серії “Для тих, хто не любить читати” діти переконалися, що читати – це круто!

Працівники запросили всіх присутніх до бібліотеки,наголосивши, що така яскрава та радісна країна, як країна читалія, завжди відкрита для кожного з них. В нашій бібліотеці знайдеться заняття для душі: яскраві книжки, розвиваючі інтелектуальні ігри та розваги, ребуси, кросворди, пазли.
Тож запрошуємо відвідати нашу бібліотеку.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top