Інформаційне асорті «Розумний» маніпулятор»

  Комп’ютер – вінець людської думки ХХ сторіччя, на нього покладають надії щодо майбутніх успіхів людства у новому тисячолітті. Як це відображається на молодому поколінні, якому належить досягти цих успіхів? Як нові комп’ютерні технології впливають на дітей? Робота на комп’ютері може принести велику користь в процесі навчання дитини. В комп’ютері інформація подається динамічно, яскраво, текст поєднується з малюнками та графіками, використовується мультиплікація, відбувається взаємний вплив кольору і звуку, задіяно багато асоціативних зв’язків. 

9 квітня 2024р  в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівники бібліотеки підготували  інформаційне асорті «Розумний» маніпулятор», до 40-річчя виникнення комп’ютерної мишки. Спочатку, комп’ютерна миша створювалася як доповнення до клавіатури, пізніше вона практично замінила клавіатуру. Перша комп’ютерна миша була представлена 9 грудня 1968 в Каліфорнії. Творцем її є — Дуглас Енгельбарт. Перша «миша» була зроблена з дерева і мала тільки одну кнопку. Серійне виробництво комп’ютерних мишок  почалося в 1981 р, коли кнопку замінили на шаровий привід-коліщатко.

Для учасників заходу була організована книжкова викладка, на якій були представлені найновіші, яскраво ілюстровані книги по комп’ютерній техніці.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top