Інформаційний калейдоскоп «Вода – еліксир життя»

Вода – основа життя. І це дійсно так. Адже без неї абсолютно неможливе, немислиме життя. З давніх-давен наші пращури вшановували воду, поклонялися їй, вірили у її магічну силу, дбали про чистоту.
Вода – еліксир життя. Той самий еліксир, який марно шукали в своїх лабораторіях алхіміки, в пошуках якого борознили безкінечні простори мореплавці. Подарувавши людям воду, природа дала їм до рук величезне багатство.

До Всесвітнього дня водних ресурсів працівники бібліотеки-філії №1 провели з учнями 3-Г класу ЗШ №25 інформаційний калейдоскоп «Вода – еліксир життя», де дітям була надана інформація: «Що таке вода?»,   «В яких трьох станах існує вода в природі?», «Як правильно вибрати питну воду ?» і т.д. Проведений огляд літератури на дану тему. Також дітей ознайомили з правилами безпеки, яких потрібно дотримуватися на воді під час відпочинку.

Вода –– це джерело життя. Кожна її крапля є дорогоцінним даром природи. Тож цінуймо та бережімо кожну краплинку життєдайної води, завдяки якій існує життя на землі.

Відповідальна за проведення Поприч С. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top