Інформаційний калейдоскоп «З книжкою канікули – сумувати ніколи»

Якщо протягом навчального року у школярів переважає «ділове читання», то під час канікул весь свій вільний час діти можуть присвятити читанню художньої літератури і улюбленим захопленням. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки. Фраза банальна, але справедлива – у книг канікул не буває!

Під час зимових канікул працівники бібліотеки-філії №2 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 3 лютого 2023 року провели інформаційний калейдоскоп «З книжкою канікули – сумувати ніколи». Бібліотекарі розповіли дітям про літературні новинки книг. Слід зазначити, що вибір у сучасних юних читачів є: це й пригодницька література, і детективи, і казкове фентезі – найулюбленіші жанри дітей. Користувачі мали змогу взяти участь у конкурсі на найкращу рекламу книги «Розкажу з любов’ю я про книгу» та у новорічній вікторині. Також читачі мали змогу переглянути книжкову виставку «Нові книги – нові знайомства – нові друзі».

Захід пройшов цікаво і продуктивно, бо кожна дитина, що завітала до бібліотеки, отримала корисну інформацію і мала можливість обрати для читання книги за власним смаком та уподобанням.

На канікулах сумувати ніколи – приходь до бібліотеки за втіхою!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top