Інформаційний порадник “Безпека в умовах війни”

Вже рік війна йде на всій території України, тільки у різних місцях вона є різною – відкриті бойові дії чи загроза терористичних актів. Тому  варто не нехтувати своєю безпекою та намагатись бути свідомими, навіть під час зимових канікул.

На цей випадок в бібліотеці-філії №14 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради проведено інформаційний порадник “Безпека в умовах війни” в рамках проекту “Зимові канікули в бібліотеці”.

За допомогою роздруківок із інтернет джерел та матеріалів UNICEF дошкільникам та школярам з батьками нагадали про те, що предмети, які ще вчора були безпечними, сьогодні можуть принести біду і лихо, що робити під час тривоги, чому в цей час не варто користуватися ліфтом, а під час пересування згадати правило правої руки. А з підлітками розмовляли про те, як не стати жертвою онлайн поганців, як не потрапити в інформаційну бульбашку та відрізняти справжню інформацію від фейкової на просторах інтернету. Для всіх виявилася важливою інформація від тих, хто захищає нашу безпеку: фізично, інформаційно, психологічно.

Відповідальна за проведення Араджіоні С.П.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top