Інформація хвилинка творчості “Долоньки щастя”. Участь у відзначені Дня металурга.

16 липня 2022 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради взяли участь у відзначенні Дня металурга, який проходив в центрі підтримки “ЯМаріуполь”.

Це професійне свято припадає на першу неділю липня. Воно об’єднує мужніх і сильних людей, які працюють з металом і вогнем. Їх діяльність важка, небезпечна, але дуже важлива.

Бібліотекарі долучились до привітань зі словами подяки за їх нелегку і благородну справу. дарували вітальні листівки з теплими побажаннями та запрошенням до бібліотек міста, а також провели хвилинку творчості та створили разом з дітками листівку побажань “Долоньки щастя”.

На великому аркуші ватману діти писали свої побажання зі святом, а потім вмокаючи у кольорові фарби, залишали відбиток своїх долоньок – хай це будуть “Долоньки щастя”! Тому, що вони об’єднали усі найтепліші побажання зі святом і створюючи цю листівку, ми з дітками писали та малювали не тільки олівцями та фарбами, але й душею і серцем.

Професія металургів і гірників одна з найважчих. Вона вимагає міцного гарту, великих знань і досвіду. Кожна робоча зміна – це бризки розпеченого металу, вогонь, шлак, шум. Саме тому важливо підтримати працівників даної промисловості в їх нелегкій праці. 

Бібліотекарі сьогодні своєю творчою роботою разом з дітками бажали успіхів у цій благородній справі, висловлювали підтримку, подяку і шану нелегкій праці металургів і гірників.

Відповідальна за проведення заходу Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top