Історична розвідка “Видатні галичанки”

24.07.2021 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували виставку-знайомство “Жінки з великої літери”, а також провели історичну розвідку “Видатні галичанки”, присвячену знаменитим прикарпаткам.

З давніх-давен і до сьогодні наші землячки докладали значних зусиль задля розвитку і процвітання нашого краю та країни. Наша споконвічна Галицька земля багата на оригінальні таланти, джерела художнього слова, витоки животворчої духовної сили. Над нею завше витає вільний український дух, невичерпну силу якого успадковує, передає з роду в рід національна література, традиційне мистецтво, авангардна публіцистична та громадська діяльність. Самобутність та унікальність галицького краю відображена у творчій спадщині наших видатних краянок. Громадські та політичні діячки, мисткині, письменниці – всі вони створили неповторний образ Галичини на мапі України. 

Працівники бібліотеки-філії №3 підготували виставку-знайомство “Жінки з великої літери”, мета якої відкрити читачам невідомі сторінки життя та творчості видатних мешканок нашого краю, а також відеопрезентацію “Видатні галичанки” з короткими біографічними даними про них.

Відповідальна: Сайко А. А.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top