«Історичне значення Декларації про державний суверенітет»

16.07.2021 року у бібліотеці-філії №4 (вул. Є.Коновальця 132А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, працівники бібліотеки, підготували і провели  історичну довідку «Історичне значення Декларації про державний суверенітет».

Декларація про державний суверенітет  була першим кроком до незалежності. Її базові положення лягли в основу законодавчих актів державного значення Конституції та законів України. Історичне значення Декларації про державний суверенітет України полягає в тім, що визначила основні напрямки внутрішньої й зовнішньої політики, економічного розвитку й державного будівництва. В основі декларації  лежать демократичні традиції українського народу, які розвивалися протягом століть. 

Користувачі бібліотеки мали можливість ознайомитися  з тематичною викладкою літературою «Україна: шлях до суверенітету», на якій  представлено законодавчі документи, монографії, історичні нариси та статті періодичних видань, в яких висвітлюється ця подія в історії нашої держави й дається цілісне уявлення про  основні віхи становлення незалежності України. 

Відповідальна за проведення Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top