ІІ етап конкурсу «Книгоманія – 2020»

4 березня о 15.00 працівники центральна бібліотека для дітей (вул. С. Бандери, 8) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради приймали учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020». Натхненні та трохи схвильовані претенденти на звання «Суперчитач бібліотеки» збиралися та знайомилися між собою. 

Шість крутих підлітків, адже йдуть по життю із книгою. Сміливих, адже кинули виклик собі та пішли на літературні змагання. Творчих і креативних, адже виконати конкурсні завдання було не так-то просто.

Конкурс найкращих читачів бібліотеки нагадував розкішний пікнік, на який діти принесли свої найулюбленіші книги та вдихнули у них своє розуміння, сприйняття, свої враження та емоції. Було дуже цікаво слухати виступи дітей та спілкуватися з ними.

Перемогу виборола Гребенюк Анастасії. Вона була переконлива у виступі, активно спілкувалася з однолітками у соцмережах, пропагуючи книжки, долучилася до спільноти «Таємне товариство книгоманів», а її щоденник журі визнало найкращим.

Козань Михайло отримав звання «Суперчитач бібліотеки» серед учнів 6 класів.

Всім учасникам удачі! І нехай любов до книги та пізнання тільки міцнішає! Адже яке то кохання без читання!:)

 Відповідальні за підготовку та проведення заходу Железняк Марія та Томілова Лілія.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top