«Кілометри людського життя Світлани Талан»

Світлана Талан…. Відчувається справжній талант сильної духом жінки, з світлою душею та проникливим художнім словом, яке закарбовується в пам’яті та не залишає байдужим.

      5 березня 2020 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206)МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся перегляд літератури «Кілометри людського життя Світлани Талан», присвячений 60 – ти річчю від дня народження письменниці.

      Світлана Олегівна Талан – Золотий сучасний письменник України, неодноразова лауреатка всеукраїнського конкурсу «Коронація слова», за версією журналу «Фокус», входить до трійки найпопулярніших письменників України, великий патріот нашої держави, яка бачила події на Донбасі і з великою силою слова передала надскладні емоції і дуже вразливо зуміла донести до читачів ті криваві, важкі часи, які були і є  нині в Україні. Бібліотекар наголосила, що письменниця пише романи у жанрі «реальні історії», які їй підказує саме життя.

Світлана Талан – це одна із небагатьох сучасних письменників, твори котрої з великим задоволенням читають люди різного покоління. Велике спасибі Світлані Олегівні Талан за чудові книги… Книги , які змушують замислитися та переосмислити своє життя.  Користувачам бібліотеки пропонуємо книги: «Помилка», «Коли ти поруч»; «Оголений нерв»; «Не вурдулаки» або «Зловити промінь щастя»; «Розколоте небо»; «Матусин оберіг»; «Спокута»; «Букет улюблених квітів»; «Ракурс» та інші.

Словом, читайте, відкривайте та осмислюйте кожну грань творчого доробку талановитої письменниці, котра сіє в серцях читачів добро і світло.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top