“І все ж нерозлучні в стихії краси – Людина й природа” /День збереження озонового шару/

19 грудня 1994 року Генеральна асамблея ООН оголосила 16 вересня Міжнародним днем захисту озонового шару.

Серед різних шарів атмосфери один шар має найвищу концентрацію озону на планеті. Це так званий озоновий шар. Ця область розташована в атмосфері на висоті  і має необхідний  вплив на життя на Землі. Озон є важливим захисником життя на земній поверхні. Це тому, що він виконує функцію захисного фільтра від сонячного ультрафіолетового випромінювання. Людство не в змозі запобігти появі  озонових дірок. Однак, зберегти озон хоча на побутовому рівні, людині під силу.

15 вересня  2022 року, працівники бібліотеки-філії №4 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели в коледжі технологій та бізнесу, велнес-тренінг  «І все ж  нерозлучні в стихії краси – Людина й природа».

Також, оформлена тематична викладка літератури «Захисти себе – захисти озоновий шар», на якій були представлені книги, які висвітлюють питання небезпеки забруднення довкілля, та шляхи вирішення екологічної загрози суспільному розвитку в економічній, екологічній, соціальній і духовній сферах. Давайте разом збережемо нашу Землю.

Відповідальна – Ліктей Н. К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top