«І розквітає бісер навесні»

Як тільки не називали бісер – чарівним, загадковим і навіть живим. Як таке може бути? Адже це всього лише скляні кульки або трубочки з отворами. Так, дійсно, вони не вміють ні відчувати, ні ходити, ні говорити. Але вироби з нього можуть розповісти про те, як люди жили в давнину, якими були їхні звички і смаки. Плине час, змінюються матеріали, з’являються нові технології, але бісер як і раніше живе, зігріваючись у руках людини, вбираючи його почуття і настрої, він оживає, перетворюючись в забавні дрібнички та чудові прикраси.

Вироби з бісеру – це ціле мистецтво, а деякі роботи по праву називаються шедеврами. Навчитися створювати красиві штучки з бісеру не так вже складно, як вважають, головне, навчитися необхідним технікам. Щоб навчитись плетінню бісером потрібно володіти такими якостями, як посидючість, терпіння і величезне бажання творити красу.

24 травня 2017 року в бібліотеці-філії №1 (Вовчинецька, 206) була організована експозиція творчих робіт «І розквітає бісер навесні». На виставці представили свої кращі роботи юні таланти нашої бібліотеки- це картини, салфетки, квіти, дерева, браслети та інші цікаві вироби з бісеру. Протягом дня виставка дитячих робіт милувала око відвідувачів бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top