Літературні поради “Що читати цього літа?”

Останній дзвоник, літо, довгоочікувані канікули… Відпочинок, друзі, і… багато вільного часу! Сподіваємось, буде час і для того, щоб почитати. Адже всередині року постійно щось відволікає: вправи, диктанти, контрольні …

07.06.2022 року працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували літературні поради “Що читати цього літа?” в рамках проєкту #бібліотека_у_дворах. 

Сила книг безмежна! Вони потрібні нам, як повітря і вода, як світло і тепло. Без них ми сліпі, часто безпорадні. Важко уявити життя без книг: художніх, науково-популярних, довідкової літератури тощо.
Протягом усього життя ми звертаємось до них. Вони допомагають нам зрозуміти світ, що нас оточує, відкривають небачені обрії, розкривають таємниці природи, життя, збагачують знаннями, пробуджують мрію. Книги – мудрі друзі, які, не вміючи говорити, розказують нам про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ; вчать розуміти і цінувати працю людей, часто допомагають обрати шлях у житті.
Тому бібліотекарі підготували рекомендаційний список літератури для учнів 2-11 класів. Особливо потрібно читати учнівській молоді, щоб бути розумними, креативними та успішними.

Протягом літа потрібно не тільки відпочивати а й підготуватися до наступного навчального року. Тому запропонований список літератури для читання – обов’язковий. Запрошуємо скористатися послугами нашої бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top