Єднаймося у читанні книг: АКЦІЯ “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!”

19.05.2022 року працівники читального залу Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради вкотре підготували ще одну добірку дорослої та дитячої літератури для ВПО в рамках проведення АКЦІЇ “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!”.

Завдяки проведенню цієї акції кожен має змогу обрати для себе книгу за власними літературними смаками, а після прочитання обміняти її на іншу. Так книги “мандрують” від читача до читача і об’єднує найактивніших читачів, а також зменшує емоційне напруження, тривожність та формують стресостійкість у ці важкі дні воєнних подій, а також збагачує словниковий запас та розвиває культурну естетичність. Таким чином велика кількість людей вже неодноразово брали книги та обмінювали їх на інші, а також ділилися власними книжковими цікавинками.

Усі охочі, які бажають взяти участь в АКЦІЇ та мають можливість приносити свою літературу для ВПО, а саме: україномовні художні книги, класичні твори, сучасні видання, психологічно-мотиваційна література, дитячі збірки казок, віршів чи оповідань, розмальовки, настільні ігри, можуть приносити книги безпосередньо до читального залу за адресою: вул. П.Орлика, 5 або ж запрошуємо завітати на щочетвергову АКЦІЮ, яка проводиться у середмісті Івано-Франківська біля міської Ратуші о 12.00 годині.

Щиро дякуємо усім людям, які долучилися до АКЦІЇ “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!” та поділилися особистим книжковим фондом!

Все буде Україна! Слава Україні!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top