Атестація працівників Івано-Франківської МЦБС

29 грудня відбулося засідання атестаційної комісії Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи, де було розглянуто питання відповідності займаним посадам та підвищення тарифікаційних розрядів бібліотечним працівникам МЦБС. Участь у засіданні взяла директорка міської бібліотечної системи – Оксана Вовк, головний спеціаліст Департаменту культури міської ради – Олександра Туєшин, заступник директора по роботі з дітьми – Марія Железняк, заступник директора-завідувач відділу АБІС – Тарас Гашевський, завідувач відділу обслуговування ЦБ – Ольга Кирста, провідний методист – Віра Леник. З вітальним словом до бібліотекарів та членів атестаційної комісії звернувся заступник директора Департаменту культури – Любомир Никорак, який відзначив важливу роль бібліотекарів у розвитку громади та у вихованні сучасного покоління. А також побажав бібліотекарям успішно атестуватися, наснаги та успіхів у роботі.

Атестація проводиться на виконання наказу Міністерства культури та інформаційної політики України №44 від 16.07.2007 року «Про затвердження Положення про проведення атестації працівників підприємств, установ, організацій та закладів галузі культури».

Під час атестації заслухано інформацію про роботу бібліотекарів. Члени атестаційної комісії відзначили належну роботи бібліотек МЦБС.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top