Простір екологічного дизайну “Янголи – воїни Божі й охоронці людей”

Янголи – воїни Божі й охоронці людей.
О, прославлені Ангели,…
В кожнім ділі будьте з нами,
Отіняйте нас крилами.
Утішайте кожну мить
І від злого бережіть!
Віра Багірова

Протягом 28 грудня 2022 р. в бібліотеці-філії №5 Івано-Франківської МЦБС проведено простір екологічного дизайну “Янголи – воїни Божі й охоронці людей” з дітьми- читачами.

Ангели – це найпрекрасніші істоти, яких створив Господь. Вони обдаровані великим розумом, незвичайною силою і дивовижними здібностями. У перекладі з грецької мови слово “ангел” означає посланець від Бога. Вони не мають тіла (безтілесні духи), разом з Господом і святими живуть у Небі і водночас є охоронцями людей. На сторінках Біблії про ангелів згадується понад 300 разів. Про це та інші цікавинки, вірші, молитви, оповідання, казки молодші відвідувачі дізнавалися від завідувачки бібліотеки біля викладки літератури. Серед них: казочки на ніч від Н. Сиротич “На добраніч, Янголятко”, О.Бусенко “Паперовий янгол”, збірочка “Сніжнокрилі Янголи”, віршики З.Лісевич “Ангелику, мій друже”, Г. Кирпи “Ну й гарно все придумав Бог”, оповідання Т. Полубко “Ангелик з різдвяної ялинки”. А для батьків рекомендуємо почитати молитви та роздумування Т. Важни “Ангели: помічники Бога й друзі людини”, книжка Ф. Бамонте ” Збунтовані ангели”, притчі Б.Фереро.

А яке ж Різдво без ангелів? З цієї нагоди працівники книгозбірні №5 підготували справжню майстерню по виготовленню ангелів дитячими рученятами. За допомогою журналів “Моє хобі” читачі можуть виготовити мотанку “Зимовий янгол”, з кукурудзяного лушпиння ангелика. Соморобки з журналів “Водограй”, “Зернятко” та паперові вироби власного дизайну.
Тож запрошуємо всіх бажаючих, хто любить творити дива, особливо з вживаних речей. А власноруч виготовленими ангелами можна прикрасити ялинку чи подарувати комусь на Різдвяні свята.

Захід підготували і провели Українець С., Дяків Р.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top