Аудіо-репортаж “Знайомтесь! Професія — радіожурналіст”

screenshot_1

16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення, зв’язку (електронних мас-медіа України). З цієї нагоди та в зв’язку з 50-річним ювілеєм журналістки Наталії Асатурян в бібліотеці-філії №5 (вул. Галицька, 100) 16.11. 2016 р. о 16.30. відбувся аудіо-репортаж “Знайомтесь! Професія — радіожурналіст”.

Бібліотекар коротко розповіла відвідувачам історію українського радіо. Переглядаючи літературу з однойменної тематичної полиці, учні 8-11 класів ознайомилися з професією ведучого та журналіста на радіо. А також — здійснили медіа – подорож за творчістю журналістки обласного радіо “Карпати” Н. Асатурян, лауреата обласної премії імені Богдана Бойка, міської – імені Івана Франка, володарки гран-прі міжнародного фестивалю “Калинові мости” (2012 р., Польща, за передачу “Моя мандрівка до Горлиць”). Її творчість гідна для наслідування майбутнім кореспондентам.

Адже “передачі Н. Асатурян сповнені вірою в людину. ЇЇ, людину, треба лише розгледіти у притлумлених буднями сучасниках. ЇЇ слід зібрати воєдино — по крихті, по рисочці, по нерозтраченій краплині радостей і тривог… Виокремити з потоку суєти, огорнути легкістю ефіру і проявити звуком безцінні зерна духовності — ось результат творчих намагань Наталії Асатурян.” (Заслужений журналіст України Р. Андріяшко)

Відповідальна Українець С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top