“Безпека в світовій павутині”

9 лютого 2021 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

11.02.2021 р.  в читальному залі бібліотеки-філії №14 ( вул. Довженка,12) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготовлено Інтернет-порадник «Безпека в світовій павутині».

   Можливість отримати будь-яку інформацію не виходячи з дому – зараз  не фантастика, а реальність. І це стало можливим завдяки Інтернету. Крім того, що Інтернет дозволяє всім знайти потрібну інформацію, мережа значно розширює коло спілкування. Якщо раніше треба було говорити з дітьми про їх безпеку поза домом, то вже давно має сенс застерігати їх від негараздів під час перебування в Інтернеті.

Інформаційна безпека стосується захисту життєво важливих інтересів людини. Неправдива, неповна, невчасна інформація може нанести шкоду. Особливо вразливі у цьому контексті діти. Вони можуть не знати, яку інформацію можна викладати в мережу, а яку не варто. Інколи школярі не можуть правильно зреагувати на матеріали з мережі з різних причин.  Безконтрольний доступ до Інтернету може мати негативні наслідки для дитини.

Працівники бібліотеки запрошують долучитися до  перегляду відео презентації.

Підготувала Засєдко Р.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top