Бібліомагія “Він вночі до нас мандрує, подаруночки дарує”

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч  святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити діток за їх добрі вчинки.

25 грудня 2022р. у бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівниками та активними дітьми  було проведено бібліомагію «Він вночі до нас мандрує, подаруночки дарує».

Бібліомагія в нашій бібліотеці розпочалася з виходу ведучої, яка привітала всіх присутніх з чарівним дійством,  яке є одне з найбажаніших свят року. Крім подарунків воно несе у собі віру в добро та диво, підкреслила бібліотекар.

Захід продовжили активні учасники нашої бібліотеки. Вони показали надзвичайно чудове, веселе  театральне дійство, яке захопило всіх присутніх своєю надзвичайно магнетичною аурою. Маленькі артисти у піснях, віршах та веселих таночках прославляли добрі справи Миколая.  Святий Миколай прийшов привітати діток та порадував він їх солодкими подаруночками за слухняність, старанність, працьовитість. Щирі посмішки, які є джерелом щастя, були на обличчі у кожної дитини.

Діти – наші маленькі вогники, які вчать нас щиро радіти дрібничкам та бачити красу навколо. Наша задача уберегти та розпалити ще дужче той вогник. Творіть, радійте і сійте добро і незабаром наші насіння проростуть і ми побачимо справжнє чудо.

Дива існують! В наші непрості часи ми вміємо радіти, посміхатися та бути щасливими. Задоволені обличчя наших дітей є найбільшою втіхою для всіх нас.

Хай кожне зимове свято приносить людям радість, задоволення, пізнання нового. Бажаємо усім нашим користувачам та їх родинам веселих свят, щастя, миру і здоров’я!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top