Бібліомагія «Чари Миколаївської ночі».

 День Святого Миколая – особливе свято. З Дня Святого Миколая починається цикл зимових свят в Україні. Всі його чекають з нетерпінням, а особливо діти, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій. Це свято любові та душевної теплоти.

В цей день, навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знати, що в ньому подарунки від святого Миколая.   3 грудня 2023 р в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради проведено бібліомагію «Чари Миколаївської ночі». На заході були присутні діти з батьками нашого мікрорайону.

Активні читачі бібліотеки інсценували казку  «Ніч Святого Миколая – дивна і чарівна». Було багато розваг, веселощів, танців та співів.  Родзинкою дійства  була лотерея «Ой хто, хто Миколая любить», в якій діти одержали надзвичайно цікаві призи, розказавши Миколаю віршик чи легенду.  В кінці бібліомагії святий Миколай маленьким учасникам заходу роздав подарунки. Працівники бібліотеки подякували гостям та учасникам заходу, і  побажали, щоб це свято  кожного з нас надихнуло на добрі справи та милосердя. І щоб святий  Миколай подарував віру та виконав нашу найзаповітнішу мрію та бажання. А мрія у нас одна: щоб закінчилася війна, щоб наші мужні воїни повернулися живими та здоровими додому, та настав мир та спокій у нашій рідній Україні.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top