Бібліопікнік “Острів читання на планеті Літо”

#Бібліотека_у_дворах

Літо для дитячих бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх.

Центральна бібліотека для дітей в рамках проекту “Бібліотека у дворах” запросила 28 липня о 13.00 читачів на бібліопікнік під відкритим небом «Острів читання на планеті Літо».

Влітку завжди читається більше – є час на читання, на роздуми над змістом. Напевно тому саме влітку виник Міжнародний день згадування улюблених книг.  Це день, коли шанувальники книг можуть зібратися разом та поділитися враженнями.

Ось і ми зібралися сьогодні на бібліопікнік «Острів читання на планеті Літо» для того, щоб разом провести час та згадати свої улюблені книги. 

Учасники заходу разом із бібліотекарями згадували свої улюблені книги та цікаві моменти, пов’язані з читанням. 

Бібліотекарі підготували для дітей різноманітні ігри, що пов’язані з літературою, читанням: «Літературне лото»,  «Чарівна торбинка», «Цукерка з загадкою», «Літературний волейбол», оживаючі пазли «Аліса в Дивокраї». І звісно солодке частування, який же пікнік без нього!

Було цікаво! Було атмосферно! Учасники бібліопікніка понесли додому позитивні емоції та бажання знову прийти в дитячу бібліотеку!

Відповідальні за підготовку та проведення заходу працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top