Бібліорозваги “Загадкова поляна”

#Бібліотека_у_дворах

28 липня  2022 року завідувачка бібліотеки-філії №12 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проекту «Бібліотека у дворах»  провела бібліорозваги «Загадкова поляна».

Чи можна уявити себе на одинці влітку? З нашими книгами та нашими читачами – звісно, ні!

Літня пора – це нові емоції, нові знайомства, незабутні події та враження. А щоб зробити літо по справжньому веселим і незабутнім для наших читачів ми бібліотекарі пропонуємо провести час разом з нами. Сьогодні ми зібралися на імпрезу найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших і найактивніших особистостей. Веселою та захоплюючою видалась дітям цікава вікторина «Все про все» навчаючись швидко знаходити вірну відповідь на поставлену задачу, розвиваючи інтерес до навчання, активність, увагу та вміння працювати в команді. А ще чудово розважились граючи веселу  гру наповнену сміхом  «Стрибки з рук і ніг».

Нагадуємо школярам, що літо – це пора, яка дозволяє нам добре відпочити і набратися нових сил для продовження навчання. Проводити цей теплий час можна дуже різноманітно, граючи та відпочиваючи, навчаючись та розвиваючи свої творчі здібності.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top