Майстер-клас “Розробка соціальних проєктів”

28 липня 2022 року бібліотекарка інформаційно-аналітичного відділу обслуговування та забезпечення АБІС, Юлія Каюда, стала учасницею майстер-класу “Розробка соціальних проєктів” через online платформу ZOOM.

Лектор online тренінгу – Ольга Жукова (м. Херсон), фахова фасилітаторка, тренерка, активістка громадського центру «Нова генерація», волонтерка ІФОУНБ ім. І. Франка в проєкті ВільноХаб підтримки дітей та молоді ВПО.

Мета даного заходу – ознайомити учасників з принципами розробки соціальних проєктів, шляхи побудови взаємодії з донорами (міжнародними програмами та фондами). До участі були запрошені бібліотекарі з Івано-Франківської області.

Програма майстер-класу була надзвичайно інформативною, цікавою та з корисними практичними порадами щодо створення соціальних проєктів. Було розглянуто основні принципи складання соціального проєкту (логіко-структурний підхід). Також обговорили найбільш типові помилки, які виникають при розробці проєкту. Важливою та цінною була інформація про те. на що слід першочергово звернути увагу в оголошенні про конкурс, тобто як правильно читати таке оголошення. А також про різноманітність міжнародних програм та фондів та як взаємодіяти з ними.

Проведення таких навчальних тренінгів має важливе значення у створенні та успішності майбутніх соціальних проєктів, адже є джерелом корисних лайфхаків та практичних порад.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top