“Пізнавальний у забаві світ веселий і цікавий”

28 липня 2022 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту “Бібліотека у дворах” провели з дітьми літні забави “Пізнавальний у забаві світ веселий і цікавий”.

Канікули у бібліотеці – це весело і цікаво! А сьогодні було пізнавально, творчо, пісенно і патріотично!  Синьо-жовтий настрій принесли  з собою бібліотекарі  до діток у  літній двір, адже  сьогодні вперше відзначаємо День Української Державності – день, який підтвердить тисячолітню  історію нашої культури, нашої самобутності, традицій та звичаїв. Свою історію треба знати, вивчати й шанувати. З цією метою бібліотекарі ознайомили дітей з літературою, що розповідає  про історичний шлях української державності, про державні символи й культуру України.

Синьо-жовтий настрій створила в усіх творча робота “ З любов’ю до України.”  Дітки з паперу вирізали сині й жовті сердечка. Ці кольори сьогодні об’єднують  усіх українців! А потім на великому аркуші ватману з цих маленьких сердечок зробили патріотичний візерунок – велике синьо-жовте серце! “Хай в серці кожної дитини живе любов до України” – такий девіз сьогодні у нашої творчої роботи.

Музично-пісенні хвилинки нашої зустрічі  лунали звучно, на весь двір. Заспівати караоке з мікрофоном було чимало охочих.

Під пісню “Діти України” провели пісенну естафету “Передай мікрофон другу”. 

А ще бібліотекарі роздавали дітям видрукований текст пісні “Ой у лузі червона калина похилилася”, разом вивчали, а потім співали цю популярну і дуже актуальну  в цей нелегкий для нашої країни час українську пісню.

Було душевно, було розважливо, пізнавально і патріотично.

З Днем  Української Державності!

Дітям сонце, дітям радість, дітям мир і доброта!

Відповідальні за проведення Таргоніна В.Ю., Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top