“Бібліотеки Івано-Франківщини за чисте довкілля”

rgrg

Діти з батьками завітали на журнальний калейдоскоп “Квіти — усмішка природи”, який розпочався о 12 год. 21 липня 2015р. в бібліотеці-філії №5 (вул. Галицька, 100) в рамках обласної акції “Бібліотеки Івано-Франківщини за чисте довкілля”.

Мандруючи сторінками улюблених журналів “Сто талантів”, “Міжнародний туризм”, “Велика дитяча газета”, “Чумацький шлях”, “Колосок” читачі-учні 3 — 6 класів ознайомилися з найгарнішим квітковим деревом у світі фламбояном, поринули в історію квіткового годинника , дізналися про лікарські та отруйні квіти, про фестиваль тюльпанів у Стамбулі, послухали притчі про цінність квітів у житті людини, про біблійні лілеї.

А дорослі довідалися як правильно доглядати за кімнатними рослинами.

Для тих, хто полюбляє творити диво власними руками проведено майстер-клас із виготовлення квіткових сувенірів за схемами з журналів “Жінка” та “Куля”.

Масу позитивних вражень залишила у відвідувачів бібліотеки віртуальна подорож квітковими парками Голландії, Дубаю, Японії. Сподіваємося, що подібні заходи спонукають людину тішитися довколишньою красою, створену Всевишнім, і застерігають від забруднення.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top