Книжкова виставка “Життя в служінні церкви і народу”

Фото-0677_e1.jpg

До 150-річчя з д. н. А. Шептицького в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка,12) оформлена книжкова виставка “Життя в служінні церкви і народу”.

Користувачам бібліотеки цікаво буде переглянути матеріали та документи (1865-1944 рр.) відредаговані Я. Ю. Заборовським у книгах “Митрополит Андрей Шептицький” та “Митрополит Андрей Шептицький. Нарис про життя і служіння церкві та народові”.

Книга Ігоря Андрухіва “Історія релігійного життя в Галичині та на Прикарпатті” відкриває перед читачами сторінки перебування єпископа А. Шептицького в Станіславівській єпархії, зокрема, його прагнення наповнити духовне життя національним змістом.

Художнім доповненням до цього періоду є оповідання С. Вінценза “Луни з Чердака”. Статті про діяльність митрополита А. Шептицького, його погляди та зв’язок з нашим містом можна знайти в збірках Б. Гавриліва та І. Миронюка “Історичні постаті Івано-Франківщини”, М. Шиптура “Прикарпатська еліта нової доби”.

Протягом місяця книжкова виставка поповнюватиметься новими періодичними матеріалами, які присвячені Владиці УГКЦ, духовному лідерові українського народу.

Відповідальна за оформлення виставки зав.-філією Араджіоні С. П.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top