Бібліотечна АКЦІЯ: “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!”

Акція, яка цікава!
Акція, коли тебе вже чекають читачі!
Акція, яка просто взяла і побила рекорд: за 15 хвилин було прийнято, роздано і обміняно більше як 200 книг різної тематики, але особливо – дитячої літератури.

Так, це АКЦІЯ: “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!”.

Сьогодні, 14.04.2022 року, вже вчетверте бібліотекарі Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради зустрілися зі своїми активними читачами і роздали велику кількість літератури для внутрішньо переміщених осіб та їх дітей.

Дуже приємно спостерігати таку активність людей у пошуку потрібної для серця книги. А ще більш приємно дивитися як малеча обирає для себе кольорову книжечку і з її личка несходить щаслива посмішка!

Надзвичайно вражає і той факт, що з кожною наступною зустріччю читачів все більше, а література справді набуває значення “живої книги” і “мандрує” з рук у руки. Вже постійні користувачі бібліотечної АКЦІЇ висловлюють щиру вдячність за безкоштовну можливість отримувати кращі, сучасні видання художньої, історичної чи наукової літератури.

А ми, бібліотекарі, також висловлюємо подяку тим мешканцям нашої МТГ, які поділилися своїми книгами і стали частинкою популяризації українського слова, думки та книги! Адже культура формується з дитинства, а нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!

Все буде – Україна!
Слава Україні!

Нагадуємо, що усі охочі можуть приносити книги в читальний зал ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5, тел. +38 0342 530338)
Благодійна АКЦІЯ “Нація, яка читає — непереможна” проходить щочетверга о 12:00 неподалік міської Ратуші.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top