Бібліотечна екотолока “Чисте довкілля – наш вибір”

09 квітня 2022 року, протягом дня  працівники Абонементу ЦМБ (вул. К. Данила,16) Івано- Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели бібліотечну екотолоку «Чисте довкілля – наш вибір», якою долучилися до Всеукраїнської передвеликодньої толоки.

Для нас, бібліотекарів, дуже велике значення має наше довкілля, тому ми всім колективом дружно перетворювали як прибібліотечну територію, так і  приміщення абонементу ЦБ на зону  комфортного перебування користувачів бібліотеки та внутрішньо переміщених осіб.

У непростий час воєнного стану бібліотекарі створюють умови, щоб в бібліотеці було тепло і затишно, а весняна краса  прибібліотечної квіткової грядки тішила перехожих.
Робота в колективі надихає, сприяє дружній атмосфері, взаєморозумінню та взаємодопомозі.  Доглянувши прибудинкову територію, ми зробили наше місто чистішим і затишнішим, а також  поділилися з мешканцями  мікрорайону гарним настроєм. Бо віримо, що Великдень в Івано-Франківську буде світлим, спокійним, святковим!

Ми всі об’єднуємося, хто на фронті воює, хто в тилу їх підтримує. Всі разом ми робимо все для того, щоб показати, що ми сильна нація і майбутня перемога за нами.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top