“Зоряний час космонавтики”

12 квітня – день початку епохи пілотованих космічних польотів – спільне свято, що з’єднує минуле, сьогодення і майбутнє людей Землі. У цей день, 60 років тому, Юрій Олексійович Гагарін на космічному кораблі «Схід» вперше у світі здійснив орбітальний обліт Землі, відкривши епоху пілотованих космічних польотів. Він зробив один виток навколо земної кулі, який тривав 108 хвилин.
10 квітня 2022 року працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували та провели недільну казку “Зоряний час космонавтики”.

З цікавої лялькової вистави, в якій ведмедик розповів дітям на чому долетіти до космосу і про те, як себе поводити під час тривоги, розпочалась наша недільна відеозустріч.
Пізнавальну і повчальну казку «Самотня Зірочка», написала Софія Ісаєва, яка взята з Інтернет – джерел, прочитала Магас Марія, й порадила прийти до бібліотеки й там прочитати інший захоплюючий твір «Космічна пригода» Поліни Гринь.
Пропонуємо прочитати такі книги про космос усім бажаючим : «Астрономія» В. І. Щенников, «Космос» Н. Бершова, «Марсіанські хронічки» Р. Бредбері, «Джордж і скарби космосу» Л. і С. Гокінг, Вбивство на між планетнику» Євген Філ., «Плуторановий зашморг» С. та Ю. Ходоси,
«Прибулець із Сатурна» М. Чумарна та багато інших.
Перегляньте мультфільми: «Космічні пригоди Юпітера», «Марійка та зоряна мишка. Планета земля, сонячна система, космос.», «Курс Колізії __Cosmic Scrat-tastrophe_ Оживив Раптово_ Лисяча Фамільна Розвага», «Планети Сонячної системи. Цікаві факти про планети. Дітям про планети», які представлені на нашій сторінці в фейсбуці Бібліотека-4-ІФ-Територія книжкових-цікавинок, й отримайте позитивні емоції.
Бережіть себе. Будьте здорові.
Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top