“Здоров’я і довголіття”

    Учасники клубу «Люди золотого віку», що діє при читальному залі ЦБ МЦБС (вул. П. Орлика, 5) Департаменту культури міської ради провели годину здоров’я «Здоров’я і довголіття» приурочену до Всесвітнього дня здоров’я в бібліотеці-філії №7 МЦБС.

    Найбільший і найцінніший скарб людини – це її здоров’я, а не матеріальні цінності. Це особливо зрозумілим стає в часи суворих випробувань, які переживаємо в останні роки. Пандемія, а тепер ще й війна. В такі часи дуже важливо бути здоровим, щоб допомагати і підтримувати людей, які поряд, а не бути для них проблемою. 

 Необхідною умовою доброго самопочуття є збалансоване харчування, фізична активність і вміння контролювати свій емоційний стан. Про те, як навчитися контролювати свій емоційний стан розповіла присутнім бібліотекар, керівник клубу “Люди золотого віку” Ірина Тарновецька-Мороз. Вона провела тренінг “музикотерапія” і продемонструвала, як звуки впливають на наше самопочуття. Бібліотекар Марія Атаманчук розповіла, як людині на допомогу приходять рослини, якими надзвичайно багата наша земля. Вміло використовуючи їх ми можемо зцілитись від багатьох недуг. Вона поділилась своїми вивіреними рецептами з слухачами. Розповіла про цілющі властивості ромашки, кульбаби, кропиви, лопуха та інших рослин. Зустріч була цікавою і корисною для всіх учасників. Вони уважно сприймали поради і ділились своїми рецептами. Бібліотекарі також підготували книжкову виставку «Здоров’я людини – здоров’я нації». Відповідальна за проведення заходу бібліотекар, керівник клубу Ірина Тарновецька – Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top