Бібліотечний десант “Острів дитячих казкових скарбів”

Літо  –  пора відпочинку, зміцнення здоров’я та духовного зростання. Літо – це канікули, природа, річка, море задоволення та чудовий час, коли можна поринути у захоплюючий світ літератури, побути поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах… А літні канікули – гаряча пора для бібліотек , коли дітей не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.

24.07.2021 року в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було організовано і проведено працівниками бібліотеки бібліотечний десант “Острів дитячих казкових скарбів” в рамках спецпроєкту “ЛІТО+”. Бібліотекарка запросила дітлахів у захоплюючу подорож сторінками чарівних книг, у дивовижну країну Казкарію. Присутні пригадали свої улюблені казки та їх героїв, розказали, чим саме запам’яталася та чи інша казка, чому вона вчить своїх читачів. Діти показали свій інтелект, увагу, кмітливість, мислення та ерудицію в конкурсах: «Герої казок у загадках», «Казка навпаки», взяли активну участь у літературній вікторині “Тест на знання казок”. Дiти послухали казкові історії, якi їм розповіла бібліотекарка,  відгадували загадки за мотивами казок.  

Для усіх дітей літо – час відпочинку, ігор, розваг та читання цікавих книг. Книга та гра міцно пов’язані між собою. Саме через книгу та гру діти пізнають навколишній світ, вчаться мистецтву спілкування. Всі діти отримали гарне враження, веселий настрій та безліч позитивних емоцій.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top