Бібліофорсаж “Правила безпеки”

5 липня  в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка,12)  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проєкту ”Літо+” був підготовлений для дітей бібліофорсаж «Правила безпеки.

Життя і безпека близьких, а особливо дітей – головна цінність для будь-якого з нас. Саме з такою ідеєю зовсім недавно в нашій бібліотеці до дня безпеки на дорогах вирішили презентувати нову книгу «1000 і один поворот»  спрямованого на підвищення безпеки дітей. “Кожного місяця в Україні за статистикою в ДТП гине приблизно 1 клас дітей, тисячі дітей в Україні щороку стають інвалідами, і це завжди вина дорослих”, – переконана авторка книги Ольга Дробишева.                                                                                                                    “1000 і 1 поворот” – це вірші, які допомагають малюкам познайомитись із правилами дорожнього руху; ігри, що допомагають весело запам’ятовувати правила, та цікаві факти. Разом це робить процес навчання захопливим для дітей та дорослих. Читачі з задоволенням освоювали це унікальне видання, яке доступно поєднує якісний гумористичний текст, захоплюючі розвиваючі ігри, чудові емоційні ілюстрації та цікаві факти.  Завдяки інтерактивним вправам та дотепним віршикам діти запам’ятають правила пішоходів та водіїв і стануть достойними учасниками дорожнього руху.

Підготована література з безпеки на дорогах: А. Сокол «Уроки інспектора ДАІ», І. Сонечко «На дорозі будь уважним!», «Про важливість дорожніх знаків», О.А. Тимовський «Правила дорожнього руху», Ю. Каспарова «Книга про культуру і безпеку», О. Дробишева «1000 та 1 поворот», І. Лемко «Дітям про безпеку».

Підготувала Вінтон Н.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top