Бібліо-чаювання “На гостину до книжкової родини”

Серед кращих винаходів людства поезія займає почесне місце. Поезія допомагає побачити прекрасні й незвичайні сторони в повсякденних речах, у тому простому житті, яке оточує нас кожен день. Поезія – це цілющий ковток для спраглої душі, це ясний промінь сонця в негоду, це океан барв та відчуттів, що дарують емоції, формують світогляд та вчать любові.

29 травня 2021р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася творча зустріч з учасниками літературної платформи “Об’єднані словом” в читальному залі нашої книгозбірні на бібліо-чаюванні “На гостину до книжкової родини”. Зустріч відбулася у форматі поетичної майстерні і була надзвичайно насичена — поетично, і емоційно.

Розпочалася імпреза зі знайомства з бібліотекою. Завідувачка бібліотеки Марія Воробчак розповіла присутнім про історію виникнення даної книгозбірні та цікаві книжкові виставки, які можна тут переглянути.

Потім говорили про нові книжкові надбання учасників спільноти за останній рік, а згодом кожен з присутніх поділився з друзями по перу своїми новими творами. Свої нові вірші зачитали Світлана Ткачук, Наталія Баницька, Ярослав Руданець, Любов Корпан, Ярослава Харук, Володимир Дяченко, Світлана Пілецька, Оксана Максим’як та Марічка Федорів. Коротенько представили свої книги Леся Геник та Олеся Франко.Професійну літературно-критичну риску під зустріччю провів Ігор Лазоришин, зосередивши увагу авторів на сильних і слабких сторонах їхньої творчості. А також акцентував на тому, що в кожного за цей час відбулися вагомі зрушення до вдосконалення власного письма.

 Дякуємо всім, хто долучився до поетичних майстерень, за нові твори і насичені емоції. Тут було справді затишно, як буває тільки серед книг. Сподіваємось, це перше знайомство з нашою книгозбірнею, але не остання творча зустріч. Бережімо себе та один одного!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top