Хвилинка на роздум “Пачка цигарок — на той світ квиток”

Тютюнопаління останнім часом набуло планетарного характеру і стало важливою економічною проблемою.

Сучасна молодь вступає в життя не тільки в період бурхливого розвитку науки й техніки,  а у період негативного впливу на здоров’я низки чинників. Перше серед них посідає тютюнопаління, шкідлива дія якого відчувається не відразу, а поступово. Паління та його впливи на організм стали сьогодні медичною та соціальною проблемою.

Багато хто не знає достатньо про шкоду й усі дослідники цього виду наркоманії. Не варто нехтувати цим, слід активно формувати суспільну думку, що засуджує куріння. Адже від того, який вибір зробить молодь, залежить наше майбутнє.

30 травня о 12 год. до Всесвітнього дня тютюнопаління у бібліотеці-філії №10 с. Вовчинець (вул. Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, відбулась хвилинка на роздуми з учнями школи. Метою було продемонструвати на прикладах небезпечні наслідки, впливу тютюнового диму підлітків, привернути увагу молоді до екологічних проблем, а також показати перспективи збереження власного здоров’я шляхом відмови від паління та дотримання екологічної культури. 

Куріння і школяр не сумісні. Шкільні роки – це роки зростання як фізичного, так і розумового. Організму потрібно багато сил, щоб справлятися зі всім навантаженням. Як відомо, навички, звички, засвоєні в шкільному віці – найцінніші. Це стосується не тільки корисних, але й шкідливих звичок. Адже не мати шкідливих звичок – це не, тільки шкодити здоров’ю,  а й бути вільною людиною.

«Отже – здоровим бути здорово!».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top