Екскурсія до бібліотеки “Літечко запрошує в книжковий дивосвіт”

Літні канікули вже не за горами! Літо 2021 неодмінно буде для всіх дітей цікавим, дивовижним, незвичайним! Буде безліч оригінальних подорожей, веселих забав, цікавих зустрічей, інтересних екскурсій і неодмінно багато-багато різних книжок! Ми впевнені, що у кожної дитини знайдеться трохи часу на прочитання дивовижних казок, захопливих оповідань, неймовірних пригод.

27 травня центральна бібліотека для дітей (вул. С. Бандери, 8) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, після довгої перерви, вітала у себе дітей! Захоплюючі погляди малечі, дотепні запитання, бажання прочитати всі книжки, що розмістилися на бібліотечних полицях – таким був 2-В клас школи №26!

Діти готувалися до зустрічі з бібліотекою заздалегідь – малювали, готували запитання до бібліотекарів і дуже чекали на цю подію. В цей день бібліотека ожила, засяяла від дитячих голосів, їх цікавих і допитливих оченят, від руху книжок на поличках. Піднесені бібліотекарі розповіли дітям про бібліотеку, ознайомили з правилами користування літературою, завели на кожного читацький формуляр, і кожна дитина після екскурсії йшла додому з книжкою, яку собі сподобала.

Перше побачення з бібліотекою не могло відбутися без сюрпризу. Зустріч з івано-франківською казкаркою Віталію Савченко була тою неочікуваною, але дуже цікавою подією. Діти радісно зустріли письменницю, згадували її казки, які вони читали, та про зустріч з нею у першому класі. Віталія Савченко розповідала про свої казкові збірки, спілкувалася з читачами та прочитала дітям казку про морозиво. Дітям дуже сподобалась зустріч! Тож наш сюрприз для читачів вдався.

Піднесені діти обіцяли читати влітку та щотижня відвідувати бібліотеку.

Відповідальні за проведення заходу працівники бібліотеки.

Матеріал підготувала Томілова Л.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top