“Великдень по – особливому”

Довгоочікуваний день Воскресіння Христового є для нас невичерпним джерелом життя і радості. Ця радість переповнює небо, землю, глибинні стихії, а також наші серця. Український народ, споконвіку шанобливо з безмірною любов’ю готується до приходу весни, наповнюючи час Великого Посту та Пасхальний період особливою турботою про оновлення власної душі, особливо у часі війни.

  17 квітня 2022 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарки спільно  ГО «Об’єднані любов’ю» провели зустріч «Великдень по – особливому».

Учасники Інклюзивної групи виступили з постановкою п’єси «Чорнобривці – квіти України», де показами патріотизм, любов до рідної землі та виконали гімн України. Працівники бібліотеки провели   майстер-клас «Ділимось частинкою добра» з виготовлення подарункового виробу з кольорового картону.

Майстер-клас пройшов цікаво. Діти та їх батьки з великим задоволенням виготовляли великоднє курчатко, яким прикрасять свій великодній кошик. На завершення зустрічі бібліотекарі пригостили присутніх гарячим чаєм  та смачним пирогом.

Бажаємо всім, щоб мир і злагода  завжди панували у вашому домі! Нехай у кожного завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити. Нехай закінчиться війна і прийде перемога і спокій в Україну.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top