«Великі права маленьких українців»

25 років наша держава живе за своєю Конституцією. Ми будуємо нову незалежну країну, кожен із нас є творцем її історії, адже Основний Закон визнає людину найвищою соціальною цінністю і гарантує естетичний, духовний розвиток кожного громадянина.

На передодні цього свята, 25 червня 2021 року, у бібліотеці-філії №8 (вул. Блавацького, 1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарка, в рамках проєкту «Літо+», для дітей мікрорайону провела правознавчий пазл «Великі права маленьких українців».

Спершу бібліотекарка ознайомила дітей з їх конституційними правами та обов’язками. Потім усі присутні взяли участь у спілкуванні за темою «Я великі права маю і про це добре знаю». Весело та пізнавально пройшла вікторина «Права казкових героїв». Діти з цікавістю відгадували хто порушив права казкових героїв. На завершення керівник гуртка дитячо- юнацького клубу «Дивограй»  Салижин Наталя провела для дітей майстер-клас «Долоньки». Також в бібліотеці була оформлена ілюстративна виставка «Конституція України Основний закон держави».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top