«Веселковий світ дитинства»

      Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадувати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей.

       З нагоди цього свята 1 червня 2021 року в бібліотеці – філії №8  (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради бібліотекар підготувала для своїх дітей – користувачів чат зустріч «Веселковий світ дитинства».

На свято зібралися діти різного віку. Бібліотекар підготувала цікаву програму заходу:  оформила книжкові виставки «Літературні обрії дитинства»,  книжкові новинки – на яких були представлені нові книги від інституту Української книги, ці книги про дитинство й віру в дива, про силу дитячої уяви та стосунки з старшими, про сприйняття світу, познайомила з новими періодичними виданнями також пригощала дітей смачними смакойликами. Діти весело і змістовно провели свій час. У цей святковий день бажаю хлопчикам та дівчаткам, щасливого безтурботного дитинства, яскравих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій!.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top