“Закон захищає дитинство”

Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. В них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце.

Сьогодні День захисту дітей, і з цієї нагоди в бібліотеці-філії №12 (с.Микитинці вул. Грицишина, 10) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, відбувся захід правова консультація «Закон захищає дитинство». До уваги відвідувачів була представлена тематична виставка літератури. Завідувачка бібліотеки підготувала розповідь про історію свята, провела цікаву вікторину “Я дитина і маю права” та розповіла про презентовані на виставці книги. 

Міжнародний День захисту дітей – це добрий привід замислитися над проблемами і малят, і підлітків, і тих, хто наближається до межі, за якою дорослість. Адже цей день стосується життя і тих, котрі ще граються в пісочниці, і тих, котрі готуються до нового життя, переступаючи шкільний поріг.

Сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

.Відповідальна за захід: Вовк О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top