Виставка-віночок “Свято сонячного дитинства”

Щороку, в перший день літа в Україні та в світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це чудове свято радості та надії.

Саме в наших дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Ми прагнемо, щоб наші діти зростали здоровими та радісними, виховувались під мирним небом, не сиділи в підвалах, не ховались від ворожих куль, не втрачали батьків. Кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися, навчатися, мати доступ до інформації, до медичного обслуговування, та відпочинку.

Сьогодні, 1.06.2023 року в бібліотеці-філії №13 (с.Хриплин, вул. Берегова, 4в) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з нагоди свята для наших дітей була презентована виставка-віночок “Свято сонячного дитинства”. Маленькі українці мали змогу переглянути відео Права дитини: знати, розуміти, вміти, а також стати учасниками майстер-класу з виготовлення резинки для волосся з кульбабкою. Чому саме резинка з кульбабкою? А тому, що ця квітка асоціюється з дитинством, канікулами, відпочинком, з нашою рідною Україною.

Фоаміран, фетр, клей-пістолет, праска, резинка для волосся і маленьке сонечко – ось і всі матеріали для роботи. І саме основне – гарний настрій, натхнення та фантазія – і наша кульбабка готова. 

На цьому свято дитинства не закінчилося. Творчі працівники нашого народного дому також підготували для дітей цікаву розважальну програму з іграми, конкурсами, танцями та малюнками на асфальті.

Всі присутні на святі отримали море позитивних емоцій та гарний настрій.

  Відповідальна за захід Бабій О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top