Виставка-порада: “Що читати молодій мамі”

Мабуть, кожній жінці, яка стала матір’ю відома істина, що материнство – це не проста, але надважлива справа, яка є задоволенням, клопотом та найважливішим уроком життя водночас. Чи можна підготуватися до цього періоду або навчитися материнських премудрощів? Які книжки варто прочитати молодим мамам?

06.07.2021 року у бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради діяла виставка-порада: “Що читати молодій мамі”. Бібліотекарки пропонували присутнім добірку найцікавіших книжок для майбутніх та молодих мам за порадами досвідчених матусь-книголюбів: книги про вагітність, пологи та грудне вигодовування, книги про здоров’я малюка, правильне харчування мами і дитини, книги про ранній розвиток дитини та ігри з дітьми. А також, розповідали про те, якими книжками можна зацікавити маленьких дітей, аби виховати в них любов до читання.

Книги – це не тільки джерело знань, це ще і спосіб мотивації, зміцнення духу, що час від часу просто необхідно відчувати мамам. Тому ми надіємось, що переглядаючи добірку літератури, кожна матуся знайшла відповіді на різноманітні питання і ці книги стали для них новим джерелом натхнення.

Відповідальна: Воробчак М. Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top