Виставка-презентація “Дивосвіт нової книги”

26.09.2020 року бібліотека-філія №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4в) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури  міської ради організувала виставку-презентацію “Дивосвіт нової книги”, де була представлена увазі читачів нова література, придбана за кошти сільської ради.

Видання різноманітні за темами та жанрами, яскраві, красиві з глянцевими обкладинками, свіжими сторінками, що пахнуть фарбою, потішать смак найвибагливіших книжкових гурманів. Більшість книг, це звичайно художня література українських та світових письменників, але є й достатньо  галузевої літератури. Цінителів художнього українського слова потішать нові твори сучасних авторів: Оксани Кузів “Задивлена в небо”, “Єнчий світ”,”Собача любов”; невигадані історії Мирослава Дочинця, які сколихнули душі не одного читача:  “Діти Папороті”, ”Синій зошит”, “Збирання попелинок”,”Книга надиху”.  Роман у двох книгах Ярослави Дегтяренко “Лицарі Дикого Поля” – з надзвичайно захоплюючим сюжетом. На читачів також чекають нові книги Марії Матіос, Софії Андрухович, Світлани Талан, Дарини Гнатко, Василя Шкляра та інших не менш відомих авторів.

Користувачі бібліотеки матимуть змогу також прочитати світові бестселери: Роберта Галбрейта (псевдонім Джоан Роулінг-автора книг про Гаррі Поттера) “Кувала зозуля”, “Шовкопряд”, “Кар’єра лиходія”, “Убивчий білий”;    Елізабет Гілберт “Місто дівчат”; роман у двох книгах Луїзи Мей Олкотт “Маленькі жінки”, а також нові книги Деніел Кіз,Джоджо Мойєс та Йоанни Ягелло. Справжньою знахідкою для сучасних жінок, які прагнуть покращити своє здоров’я, стати щасливими та жаданими, жити повноцінним життям, будуть книги Яель Адлер та Йоганнеса Генріха фон Борстеля/

Книжковий фонд нашої бібліотеки також поповнився книгами з психології, а саме: Барбари Шер “Мрій правильно” “Мистецтво мріяти”.”Мрії здійснюються”; Ялома І. “Ліки від кохання”, “Шопенгауер як ліки”, Луїзи Хей “Цілюща сила думки”.

Тож запрошуємо усіх поціновувачів літератури до бібліотеки для прочитання цікавих і захоплюючих книг!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top