Виставка хронолог «Слава не поляже, а про себе розкаже»

День Героїв України – це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незборимості української нації.

На знак вшанування пам’яті полеглих патріотів України, 23 травня 2021 року, в бібліотеці-філії №8 (вул. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради бібліотекар для своїх користувачів оформила відео виставку хронолог  «Слава не поляже, а про себе розкаже».

На книжковій виставці представлена література починаючи від лицарів Київської русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, січових стрільців, вояків УНР. ОУН – УПА, а також Героїв Небесної Сотні та воїни АТО – вони боролись за незалежність та свободу України. Присутні дізналися про історію відзначення цього свята, згадали героїв, які в усі часи виборювали волю України, а також згадали героїв які загинули в мирний час.

В цей день маємо можливість наповнитися гордістю за всіх, хто поклав голови у боротьбі за незалежність України. Завдяки їхній жертовності ми можемо вільно дихати й ступати по рідній землі.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top