Відеознайомство “Іван Малкович та виробничі доробки А-БА-БИ-ГА-ЛА-МА-ГИ”

20 квітня протягом дня, для широкого кола читачів, працівники бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька,100) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели відеознайомство “Іван Малкович та виробничі доробки А-БА-БИ-ГА-ЛА-МА-ГИ”.

Незабаром відомий українець, наш краянин Іван Малкович святкуватиме свій 60-літній ювілей. Скрипаль, поет, автор, упорядник, перекладач та видавець численних книг. Член Спілки письменників,  Лауреат Шевченківської (у 2017 році) та інших літературних премій, кавалер “Ордена усмішки” ( у 2004 році). Іще багато добрих слів можна сказати про цю непересічну, талановиту особистість.

Бібліотекарі ознайомили відвідувачів із сторінками біографії пана Малковича та закцентували їхню увагу, що ось уже 29 років він творить у своєму видавництві А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА якісну українську книгу. Спочатку  працювали тільки для маленьких читачів, але з 2008 року починають друкувати і дорослу літературу. Книги видавництва завжди якісні, ошатні,  а з розвитком цифрових технологій  інколи неначе живі. Вони користуються надзвичайною популярністю серед наших читачів. Для усіх присутніх та  онлайн-відвідувачів було підготовлено однойменну відеопрезентацію. А у книгозбірні розгорнуто виставку  “Творчі доробки видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”.

Відповідальна: Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top