“Військовослужбовець – професія для сильних духом”

14 квітня 2022 року у бібліотеці-філії №7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівники бібліотеки підготували орієнтир молодіжний “Військовослужбовець – професія для сильних духом”.

Вибір професії – це надзвичайно відповідальний етап у житті людини. Важливо правильно обрати свій майбутній фах, тобто свій життєвий шлях. Проте, зробити це не так просто, не завжди вистачає знань про кожну професію і вміння оцінити власні здібності та можливості.

Загроза державній цілісності та суверенітету країни стали причиною того, що багато молодих українців переглянули своє ставлення до захисників Вітчизни. Професія військового: що може бути більш почесним і необхідним, ніж захищати свою країну. У всі часи військова служба була справою честі, школою мужності і самовідданості, а до професії військового, завжди ставилися  з особливою шаною і повагою. “Військовий  вишкіл”, “офіцерська честь”, “солдатська доблесть” – це далеко не повний список того, заради чого молоді люди обирають дану професію. Професійні військові здійснюють свої обов’язки не тільки у воєнний час, але й у мирний час. У цей період вони тренуються, проводять спеціальні навчання, освоюють ази керування новою технікою, навчають новобранців, а також стежать за збереженням бойового арсеналу. 

Бібліотека в даний час проводить інформаційну роботу по вихованню патріотичних цінностей . В розмові з користувачами, завідувачка Васіна М.М., розповіла про книги, які представлені на виставці і висвітлюють історію українського війська, розповідають про бійців національної оборони і про те, як українська армія стоїть в боротьбі за державність.

Більш детальніше про професію військовослужбовця можна дізнатися, відвідавши бібліотеку-філію №7.

Відповідальна: Васіна М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top