Віртуальна мандрівка «Весна вже воскресла нам свято принесла»

Весна – прекрасний період для святкування Пасхи, бо природа в цей час перероджується, як духовно відроджується і очищується людство під час дотримання Великого посту. Світловий день збільшується, настрій поліпшується, з’являється все більше енергії для нових звершень.
Великдень – велике свято для всіх Християн. І традиції його святкування складалися сторіччями.
Але кожен народ святкує Великдень по-своєму, тож як святкують Великдень у різних країнах світу?

5 квітня 2018 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськвиконкому відбулася віртуальна мандрівка «Весна вже воскресла нам свято принесла»/Як святкують Великдень у різних країнах світу/ для активних користувачів нашої бібліотеки.

Бібліотекар коротко ознайомила користувачів з традиціями та святкуваннями Великодня в Україні. Щоб зацікавити та краще ознайомити наших користувачів із світовими звичаями та обрядами Великоднього свята наша бібліотека підготувала цікаву віртуальну мандрівку «Йде Великдень по землі». Було надзвичайно цікаво дізнатись про те, як люди у багатьох країнах світу увіковічнили красу і велич української писанки у вигляді пам’ятників і архітектурних споруд.

Для користувачів бібліотеки підготовлена книжково-ілюстративна виставка «Передвеликодній розмай». На виставці представлені книжки даної тематики, Великоднє дерево, писанки, святкові листівки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top